Ylihuomenna on Koti-insinöörin firman pikkujoulut. Voe äetee...

Enää ei ehdi
1) hankkimaan vaatteita
2) laihduttamaan 5 kiloa
3) varaamaan kampaajaa, saati sitten
4) parantamaan huuliherpestä

Ainoa vaihtoehto on hankkia tauti! =D Pettämätön suunnitelma.

Koska allekirjoittanut EI viime vuonna (omien muistikuviensa mukaan) oksentanut juhlapaikkana toimineen hotellin rappusille sieltä poistuessaan, eikä haukkunut isoon ääneen ko. firman omistajan tytärtä säälittäväksi pyrkyriksi, joka luulee olevansa pätevä, kun isukki on ottanut johtoportaaseen töihin, tämän kuullen, voidaan olettaa juhlissa olevan mukavaa viime vuotiseen tapaan.

Edellä kuvatun (ja muutaman muun perskohtaisen kokemuksen perusteella) voitaneen todeta, ettei meikäläinen ja alkoholi kuulu samoinhin kemmakoihin. Tästä oppineena päätin, että nautin alkoholia sivistyneesti (katselen kun muut juo sitä).

Ongelma on nyt siis enää vaatteet. Kutsussa erityisesti kiellettiin iltapuvut ja solmiot. Mikä on sääli, sillä heti iltapuvun jälkeen toisena vaihtoehtona oli, että pukeudun solmioon... Tämän vaihtoehdon poissulki jo se, että laihis jäi väliin. Perusongelmahan on, että ei sinne voi kuitenkaan marssia t-paidassa ja farkuissa. Enkä missään nimessä halua ylipukeutua, koska pääosin porukka muodostuu keski-ikää lähentelevistä viroistaan ylpeistä rouvista ja täsmälleen samasta syystä en halua alipukeutua. Okei, on siellä niitten miehetkin, mut niin ku ne välittäis. Paitsi jos meen pelkässä solmiossa.

Sokerina pohjalla: Mun ainoat ehjä sukkahousut on päätyneet pikkusiskon varastamiksi, ja mun autosta putosi tänään aamulla sieltä moottorin alta pohjasta joku juttu, enkä uskalla ajaa sillä... Onneksi huomenna on vielä päivä, joten töistä suorinta tietä markkamarkettiin ostamaan säkillinen halpissukkiksia, jos yhdet sais ehjänä jalkaan....