Tänne satoi keskiviikkona lunta! Parasta on, ettei se ole sulanut pois! Tämän täytyy tarkoittaa, että joulu on lähellä. Siitä syystä uusi sauna otetaan tänään virallisesti käyttöön. Pikkujouluiksi naamioidut saunan avajaiset alkavat ihan muutaman tunnin päästä.

Tässäpä pari kuvaa.
2082931.jpg

2082934.jpg

Kuvat on otettu rakennusvaiheessa, mutta tuossa näkyy tuo nurkka, joka oli aavistuksen oletettua suuritöisempi ja värit. Ylä- ja alalauteen väliin tulee sormipaneelista "näköeste". Lisäksi joudutaan vielä rakentamaan joka vielä tuntematon rappuhässäkkä, että lauteelle yleensä pääsee. Tuli aika korkeat. Mutta hienot.

Kunhan saadaan vielä se rappuhässäkkä ja valot, niin laitan kunnollisia tunnelmakuvia. Nyt se on kuitenkin jo käyttökunnossa. Ja pitäähän lauteet koeponnistaa ennen kuin viimeistellään, jos vaikka joutuu jotain vielä korjailemaan... ;)
Ja näähän on siis ihan ite tehty, Koti-insinööri suunnitteli ja toteuttui koko homman (sanoin miekin toki mielipiteeni) itse.

Sitten niitä jouluaskarteluja. Tähän meni se appiukon kuumaliimavarasto:

2082944.jpg
Päätyi ulko-oveen.

Aikaisemmin syksyllä valmistui nämä.
2082937.jpg

Kaverit teki remppaa, ja vierailivat Ikeassa useammin, ja sain "tuliaisiksi" kaksi pallia, joita tietysti piti vähän pimpata. Ei ihan Aaltoa, mutta aika lähelle. ;) Ihastuin tohon kankaaseen, enkä keksinyt parempaa käyttöä.
2082941.jpg

Pallit: Ikeasta
Kangas: Eurokankaasta
Muuta: 10mm paksua vanulevyä, nitoja, jolla kangas kiinnitettiin.

Hintaa tuli yhteensä 25€, josta kangas oli kallein yksittäinen hankinta. Nitoja löytyi appiukon varastoista, joten sitä ei tarvinnut hankkia.
Olen viime aikoina käyttänyt sen verran ahkerasti appiukon tarvikkeita ja työtiloja, että varmaan on syytä varautua laskuun....