Sen on pakko olla syksy, koska aamulla joutuu raapimaan auton ikkunoita jäästä, ja iltapäivällä hikoilee siinä takissa jossa aamulla paleli. Jep, syksy, todistetusti.

Mutta mutta... Tässä syksyssä on jotain erilaista. SE jokin saisi äitimuorin kääntämään kylkeään haudassaan. Meikäläinen säilöi ruokia talven varalle. Olen ehkä muuttumassa oravaksi, tai lievemmässä tapauksessa taantunut kehityksessä "keräilijä" tasolle.

Tästä se kaikki alkoi. Kummisetä diilasi mulle omppuja. Pyysin paria kiloa, jotka saan syötyä viikossa....
1970615.jpg

Matka noista tähän
1970621.jpg
on minun keittiössä pii-iitkä. Hillosta tuli syötävää. Ja kokkareista. Itseasiassa se näyttää aika kauhealle.  Mutta se haisi ja maistui hillolle. Hyvä niin.

Tämän loppumatka sujui nopeasti.
1970623.jpg

....Omppuja on vielä yli kolme kiloa.... PAHUS. Kiitoksia kuitenkin kumpsalle, vaikka olinkin aika kiittämättömän kuuloinen olen innoissani syönyt itseni (kolmesti) kipeäksi noista ompuista. NAM! =)

Ja loogisesti, kun nyt on syksy, niin kohta tulee JOULU!!!! Me ollaan päätetty viettää ensimmäinen joulu kotona. Siis meidän omassa kotona. Joo, älkää sukulaiset saako sätkyä, pakotan iskän meille jotenkin, ja tullaan Joulupäivänä mummolle kahville. Anyway, joulupaniikki on syytä aloittaa ajoissa, koska ei koskaan ennen olla täällä oltu joulua. Kaikki on hankittava. Kinkkulautanen, kuusen alusliina, kynttilät (kuuseen ja ikkunaan), jouluverhot, joulupöytäliina, joulukuusen koristeet.... No, kaikin puolin kiireettömänä ihmisenä (ja ennen muuta nopeasti (öh) aikaansaavana ) päätin tehdä kaikki kuusen koristeet itse. Paitsi ne kynttilät. Olen jo hyvässä vauhdissa.

1970627.jpg

Tämä syntyi viime viikonloppuna. Eilen kyllä viimeistelin sille jo pari kaveria. Enää miljoona lisää, niin siinähän se. Siis mie haluun sellasen Jenkkikuusen, mistä ei näy kuusta ollenkaan, joten näitä pitää tehdä tosi paljon. Väreiksi päätin vihreän, punaisen, kullan, hopean ja valkoisen. Mutta niistä lisää joskus myöhemmin.

Ongelma on kuinka voi tehdä sellaisen pörrönauhan? Ajattelin tehdä paperisuikaleista renkaita  ja niistä sitten nauhan, mutta se on vähän ehkä tylsä.. Ideoita?