Höh! Sanonko mihin voitte juosta kaikkine perittyine- käsityönä- tehtyine- tarve-esineinenne? Koska Suomen kesä on lyhyt (allekirjoittanut ei uskonut sitä tänäkään vuonna) piti tiettyjä kesäaktiviteetteja siirtää sisälle.

1891411.jpg

Kyseessä ei ole matonpesu, vaan vielä pahempaa; äitin perintönä kotoa salaa hivutettu käsintehty päiväpeitto. Se on tehty 200x160cm sänkyyn, joten se painaa jo kuivana vietävästi, ja märkänä vielä enemmän. Pelkäsin laittaa sitä pesukoneeseen (en tiedä pelkäsinkö pesukoneen vai peitteen puolesta...), joten ei kun nyrkkipyykille. Peitossa on kolmea eri väristä lankaa, joten se EI ole ihan NOIN likainen, mutta mutta....

Muistuipa elävästi mieleeni ajat, kun opiskelija boxissa sänky toimi ruokapöytänä, työpöytänä, sänkynä, jumppa-alustana.... Ihan vaan siitä syystä, että kannettuani sängyn huoneeseeni ei sinne jäänyt kuin puoli neliötä vapaata tilaa. Ne ketsuppitahrat eivät tainneet vieläkään irrota. :( Täytyy keksiä kikka kakkonen. Tulisi nopeasti talvi ja lunta ja pakkasta, niin tuon saisi luomuvalkaistua hangella. :D

Sitä odotellessa.... Tämä saapui tänään Saksasta (se siitä TOSI nopeesta kuljetuksesta, mutta oli se halpa!).

1891415.jpg

Kaiken ton rojun keskeltä on ehkä vaikeaa hahmottaa kokonaisuutta, mutta mun uusi ihana superhypermaastopyörä on täällä!!!!!! Okei, se ei ole kauhean "super" eikä "hyper" mutta mun käyttöön täydellinen. Vaikkei se ookkaan vaaleanpunainen. Onneksi maalia saa kaupasta.

1891417.jpg

Itseasiassa se on aika hyvän värinen.. Pitää välillä käydä kuolaamassa sitä viereisessä huoneessa....

Se nukkuu meijän vierashuoneessa ainakin toistaiseksi.  Mulla ei oo vakuutusyhtiön kelpuuttamaa lukkoa, eikä sitä ole turvamerkitty. Tekeeköhän ne niitä merkintöjä vielä poliisiasemalla? Jos sinne vaan pajauttaa, ja pyytää sitä? Asfaltin ulkopuolelle ei ole kuulemma asiaa ennen kuin ostan kypärän.. Heh! Yrittäkääpä estää. Voi, kun olis vapaapäivä, tai vaikka monta! Meen pumppaamaan ilmaa renkaisiin, että pääsen huomenna koeajolle!

Hihii!!!!

Ps. tossa takarenkaan takana näkyvä putkinäyttö on myynnissä, ja lähtee halvalla! Toimiva, mutta meillä turha.