Syksyn kunniaksi voisin ryhdistäytyä tällä blokisarallakin.
Tosin kaiken kaikkiaan tämä "kunnostautuminen" on alkanut aika huonosti. Ensinnäkin työviikko meni ihan käteen. Tämä tietysti on hyvin terapeuttista loman jälkeen, koska arjen todellisuus alkoi tuossa kahdessa viikossa hämärtyä. Alkuviikosta töissä ei toiminut netti, siis mitkään tilaukset tai sähköposti ei toimineet. Koska sähköposti on meillä ensisijainen tiedonvälitys kanava katastroofi oli valmis. Loppuviikosta selvisi, että koneessani oli jostain syystä estetty selainohjelmien käyttö... Mystistä. Varsinkin kun ennen lomaa kaikki toimi, konetta ei käytetty loman aikana, ja loman jälkeen mikään ei toimi! AARGH! No, nyt kaikki on hyvin, paitsi etten pääse lukemaan työsähköposteja. Vältynpä vihaisilta asiakaspalautteilta. =)
Tai ainakin niiden setviminen siirtyy kätevästi eteenpäin.

Kaikkien ongelmien syy on siinä, että oma työkoneeni on Saksassa (?!?!?!) huollossa, ja minulla on käytössä lainakone, joka puhuu mulle saksaa. Ja meikäläisen kielipäällä (suomee ja savvoo) ei sellaisen kanssa tulla toimeen.

Toinen saksalainen, jonka kanssa olen kohta vaikeuksissa on ebay. Käytän Saksan maan versiota, koska sieltä postitus, kokemuksen mukaan, kestää vähemmän aikaa kuin Brittilästä saati sitten Jenkeistä. Tänään viimeksi hujahti viikon liksa silmien edessä, kun tilasin vähän harrastusvälineitä. Tästä sitten myöhemmin, kunhan saan jotain näytettävää. Sen verran voin vihjailla, että partioleiri herätteli jossain syvällä uinuneen halun liikkua luonnossa, ja tähän se johti. Voi pahus...

Käsitöiden suhteen on tosi hiljaista. Haluaisin tehdä jotain, mutta en tiedä mitä. Runsauden pula iski. Pitäisi tehdä vanhat pois, mutta uuttakin olisi kiva aloittaa... Onneksi töitä on niin paljon, etten ehdi tehdä mitään, kun kaikki illat menee autossa istuessa. Tämä uusi uravalinta on alkanut hieman arvelutta, sillä ajelen yli 800 kilsaa viikossa työajoja. Ja ei, en aja työkseni.