Kevät on koittanut!!! Lunta on siis yli puoli metriä. Tämän viikon lumimyrsky koetteli koko maata, mutta täällä meillä se ymmärtääkseni on ollut pahimmillaan. Kaikki ihana tulee idästä.... :P

Mulla on ollut loman jälkeen tekemättömyyspuuska, eli en jaksa istua yli sekunttia paikoillani. Töitä on ollut tällä viikolla yli inhimillisen rajan, johtuen viime viikon poissaolosta. Lisäksi oon ommellut, neulonut, virkannut (aion lopettaa sen yrittämisen ikuisiksi ajoiksi), lukenut, siivonnut ja ulkoillut. Ja kun omaan tapaani teen tätä kaikkea yhtä aikaa, niin eihän mistään tule mitään. Lopputuloksena olen lenkillä villasukan tekele taskussa ja kirja kädessä. Viimeiset kaksi päivää mulla on ollut siskon koiruus hoidossa. Mikä ihana tekosyy! En oo tehny muuta kun leikkinyt sen kanssa.

Blogi ei jaksa innostaa, haluan uutta ilmettä, mutta en jaksa/viitsi/kerkeä puuttua asiaan. Ehkä ensi viikolla. Tosin veroilmoituksen palautus painaa päälle.... Aargh! Lähen kotiin, isi täyttää pyöreitä vuosia viikonloppuna, joten kakkua ja kahvia on tiedossa!

Ulla: Se koko vartalovillasukka voi olla valmis joskus sadan vuoden päästä, mutta jos oot vieläkin Irlannissa, niin eiköhän se tuu hyvään käyttöön. Jollet löydä parempaa sängyn lämmittäjää ennen sitä... =)