Kuluupas aika taas nopeasti. Täällä ei ole tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista.. Työ ja käsityöasiat junnaa paikoillaan. Ensilumi tuli ja meni, nyt sataa taas. Olo alkaa olemaan haikean jouluinen. Eli aika häviää haaveiluun.

Lisäksi saan kohta hermoromahduksen Sny:n takia. Viimeksi saamani "karuselli" on puikoilla edelleen. Ensi se halusi olla huivi, sitten paita, sitten kassi ja nyt taas huivi. Enkä ole päässyt ensimmäistä kerää pidemmälle. Lanka todennäköisesti päätyy huiviksi, koska siitä tulisi aivan ihana kesällä pitkähihaisen sijasta käytettävä lämmitin. Ongelma on, että haluaisin sen käyttöön nyt, ja siksi se vielä hakee muotoaan. Sukkatehdas on käynnistetty joulua silmällä pitäen. Tällä kertaa olen ulkoistanut osan tuotannosta, koska sisko aikoi osallistua yhteislahjaan iskälle ja vaarille, niin saapahan väkertää kantapäät! Tällä hetkellä siskolla on siis kuudet varret, joita odottelen takaisin kantapäineen ensi viikonloppuun mennessä. =)

Mutta sitä kämppäkierrosta olen lupaillut. En ehtinyt kuvata ennen tupareita, kun olisi ollut siistiä, ja olen laiska siivooja, joten saatte nyt sotkuisia kuvia!

Tässä ensi alkuun keittiö.
1049770.jpg
Keittiöön ei ole vielä paljon tehty. Työtaso on uusi samoin allas ja hana. Sain ihan itte valita mitä halusin, ja tykkään. Sama koskee laattoja, ne uusittiin myös. Olen tosi tyytyväinen väriin, vaikka se aavistuksen epäilytti. Miusta se sopii täydellisesti lattian väriin. Tulossa on vielä kaappi remontti. Ovet uusitaan, vaikka ne todennäköisesti jäävätkin valkoisiksi tai vaaleiksi. Päädystä on ovi takapihalle, ja toisella seinustalla on jääkaappi yms, mutta kun tuosta isosta kaapista puuttuu ovi, niin halua kaikkia romuja esitelle julkisesti!

Keittiön ovelta näkymä olohuoneeseen.
1049772.jpg
Tässä kuvassa toi romukaappi vähän näkyy. Se valmistuu aikaan, kunhan ostetaan uusi mikro. Eli kaapin ovi katkaistaan, jotta mikrolle saadaan hylly. Vanha mikro on jo antiikkia, joten uutta ollaan hankkimassa, eikä oteta riskiä, että hyllystä tulee liian matala. "Ruokailutila" on olohuoneen ja keittiön välillä, siihen tulee joskus valoa, ehkä. =) Olohuone kaikkineen on vielä sekava, uudet sohvat tulee heti, kun jostain ilmaantuu ylimääräinen tonni...

Tässä lisää olkkaria.
1049774.jpg
Huomatkaa samaa sarjaa olevat olkaarin pöytä ja tv-taso. Jumppapallon tilalle tulee akvaario, kunhan taso valmistuu.. Se tulee tietysti samaa sarjaa kuin muutkin tasot olkkarissa. Olen oikeasti tositosi ylpeä, että Koti-insinööri jaksaa tehdä tälläisiä. Kerran katselin vähän tuon näköisiä huonekalukaupassa ja hinnat on yli kolmea sataa. Uusi telkkari on hankinta listalla, ja sitä ajatellen taso on suunniteltu. joudun siis keksimään uuden kukkapöydän! =) Tuosta telkkarin vierestä pääsee sitten alakertaan...

Tässä vielä makuuhuoneen väritystä.
1049776.jpg
Joku on vienyt meijän punkasta lakanat, eikä ole pedannut sitä, joten vähän tälläinen möllö kuva. Tässä näkyy nyt se itsetehty kattolista joka on joka huoneessa sama, boordi kiertää koko yläkerran, ja suunnitteilla on laittaa sitä myös alakertaa yhtenäisen ilmeen luomiseksi (ja sen takia, ettei sitä jää hukkaan ylettömiä määriä..). Tapetti on samaa sarjaa kuin olohuoneessa oleva vaalea tapetti. Laitan ehkä joskus paremman kuvan makkarista...

Alakerta on niin hirveässä kunnossa (siis sotkussa), että se on pakko siivota. Kuvaan se sitten joskus. Näkymää olkkarista olisin halunnut esitellä, mutta keli on liian harmaa. Joku toinen kerta sitten.

Mun pitää lähteä silittämään niitä lakanoita....