Pikkujoulukausi lähestyy! Useimmilla se on kai jo alkanut, mutta tänä vuonna on jokin katastrooffi käynyt, koska posti on kai hukannut mun kaikki kutsut! Siis luvassa on vain kolmet pikkujoulut. Melko mälsää mun mielestä. Tämä tarkoittanee, että joutuu tekemään jouluvalmistelut etukäteen, kun aikaa kerran on.

Sny kausi on ohi. Lähetin viimeisen paketin jo viime viikolla. Odottelen kyllä omaani kieli pitkällä. Oikeastaan pakettia enemmän odot
an paljastusta, olen lueskellut osallistujien blogeja, ja yrittänyt arvata kuka on mun Sny. En oo keksinyt. Muutama arvaus on.

Kaikki kiva elämässä on pannassa, koska työt vie kaiken ajan. Tai tarkemmin ajatellen töiden hankkimissuunnitelmat. Tammikuussa takaisin koulun penkille. PRKL!

Kyseessä on vaan viikonloppukurssi, jolla opitaan intialaista päähierontaa. Joku vaihtoehto jaloille. Tässäkin asiassa on pakko mennä ääripäästä toiseen. Tai ainakin päästä toiseen. =) Ensi vuosi on töiden osalta ihan auki. Olis kiva jos töitä olisi yli 20 tuntii viikossa. Pitää yrittää jotain kehittää. Kehityksiä on ollut kaiken syksyä, mutta ne vaan jumittuu aina johonkin. Ärsyttää, kun asiat junnaa paikoillaan, etkä voi tehdä niille mitään.

Heh, tulihan taas vaihteeksi kitistyä työasioita. Nyt lähen hipsimään kotiin, ties vaikka olis paketti postilaatikossa!