Ei paljon jaksaneet työasiat kiinnostaa. Vaikka pitäis varmaan kiinnostua, kun uusi työ ei ihan täytä odotuksia, mutta valitan siitä sitten joskus toiste.

950641.jpg
Tälläinen tupsahti minulle elokuussa. Hemut ovat haihtuneet johonkin. Ja olen käyttänyt paljon aikaa miettimiseen, että mitä teen tolla harmaalla muovisella jutulla.. Sillä voi varmaan kalastella viimeisiä spagetteja keitinvedestä... =) Eli Sny oli laittanut mulle kaikki välineet ja ohjeet patalappujen virkkaukseen. Hihii! Lupaan kyllä yrittää, mutta ensin pitää löytää joku "virkkausta idiooteille"-kirja, jotta ymmärrän kaikki ne lyhenteet siitä ohjeesta. Mutta yritän olla tekemättä noista Huopasista lapasia!

950643.jpg

Tässä on sama vika kuin aikaisemmassakin; karkit katosi. Aika mystistä. Ihanaa pörrö-karva-lankaa oli kaksi kerää (tai siis on vieläkin) mutta toinen on jo puikoilla muotoutumassa. Teetäkin olen jo maistellut, ja tykkäsin. Vähän niin kuin Sny epäili sukat oli aika reilut, mutta säästyin yksien sukkien teolta, lahjoitin eteenpäin Koti-Insinöörille. Kiitoksia!

Saan ehkä joskus lähitulevaisuudessa valmiiksi tekeleeni tuosta langasta niin pääsen esittelemään. Nyt vaan tulee aina huono omatunto kun neuloo, muutakin tekemistä on. Mutta ainahan niitä voi siirtää huomiseen! =)