Heti aluksi ilmoitan, että kaikki kirjoitushäröt johtuvat liiasta oluesta, jota on nautittu uimarannalla.....

Viime viikon "loma" kului siis kotimaisemissa, isin pikkutyttö oli kotona. Siis ensin partion 100-vuotisjuhlaleirillä ja sitten muuten vaan partioimassa kotimaisemissa. Kun Koti-insinööri pääsi lomille perjantaina karattiin tietty oikeelle lomalle!!! Jee! No, eilinen meni miten meni kultsi oli kolmessa työhaastattelussa, ja mie vietin aikaani Lappeenrannassa. Lämmintä oli, ja tylsää. Tuli väärät kengät jalkaan ja nyt on kaameat rakot molemmissa jaloissa. Käytännössä päivä meni sataman ravintolalaivoja kolutessa. Olisin käynyt partion 100-vuotisnäyttelyssä, mutta se nyt vaan oli maanantaina kiinni. No, siis söin jäätelöä ja join kaljaa.

Tänään mussukka kävi vielä työ"haistattelussa" ja  sen jälkeen käytiin uudessa kotona mittailemassa listojen mittoja, akvaarion paikkaa, maalin määrää ja tapetin määrää. Onneksi myyjäpariskunta on aivan ihana, ja jaksoivat vääntää asioita rautakangesta. Kun he olivat käyneet irtisanomassa oman sähkösopimuksen, niin olivat huolehtineet, ettei sähkojä saa katkaista kun me muutetaan sinne. =) Ihanaa, että joku vielä pitää meistä huolta!

Kaikesta häslingistä huolimatta ollaan jo aloitettu lomaa, nyt ollaan Savonlinnassa. Ja uimarannalta tultiin justiinsa. Kulttuuriakin on harrastettu, käytiin Olavinlinnassa . Ihan oli kivaa, en oo käyny kun joskus polvenkorkuisena. Huomenna käydään reisteilemässä vesillä, ja ajellaan varmaankin Tampereelle. Se selvenee huomenissa.....

ps. Sny, mun osote vaihtuu, mutta saat uuden osoitteen ajoissa... =)