Juhannuksen vaikeimmat lausahdukset:
"Kiitos, ei enää viinaa minulle."
"Ei, en osaa laulaa."

Tänään posket on leveämmät kuin hartiat. Tämä johtuu täysin kaikesta syödystä smetanasillistä (oluella EI ole asian kanssa mitään tekemistä...). Sormet ei halua oikein mennä koukkuun, ja sormukset... no, ymmärsin ottaa ne pois jo torstaina. Yritän ehkä keskiviikkona laittaa niitä takaisin käteen.

Hyttysen puremia on eri puolilla kroppaa ehkä viisi sataa, ja ne kaikki kutisevat aivan jumalattomasti koko ajan. Tästä syystä iho on raavittu lähes verille.

Kaikki kehosta ulkonevat osat on palaneet. Ei se, että nenä, korvalehdet, posket ja nenä, mutta tissit ja polvet.... :O Mutta selkä ei palanut, niinkuin olin päättänytkin...

Erinäisiä pieniä haavoja on siellä täällä. Oikea pohje on koko alakolmanneksesta aivan musta, ja kipeä. En mielestäni ole satuttanut. Muita pieniä mustelmia määrätön määrä siellä täällä...

Ääni on laulamisesta käheä. Tänä Jussina suosikkeja olivat "Maailman sinisin taivas" (en tiiä biisin oikeaa nimeä), Hilma ja Onni sekä Irwinin takuu suosikki "Härmäläinen perusjuntti". Onneksi lähimmät naapurit oli kaukana.

Ollaan syöty kolmen viikon edestä, ja juotu ehkä vuoden tarpeiksi. Täytyy ryhdistäytyä, että voi ottaa ensi viikolla uusiksi BB-viikolla. Ja kun koko viikko on lomaa (teoriassa ainakin), niin Jussihan oli vaan pientä treeniä.

Palaan asiaan kuvien kanssa, nyt lähden syömään voikukkia ja vihreetä teetä, että saan nesteitä liikkeelle.