Vappu meni melkein suunnitelmien mukaan. Joten ei siitä sen enempää.

Nyt olenkin sitten painanut duunia kuusi päivää putkeen, ja vielä olisi viisi päivää ennen vapaata. Äitienpäivä on itseoikeutetusti vapaa. Siis ei muuten mutta vihaisia mummoja ja anoppeja olisi yli normaalin sietorajan, jos äitienpäivänä ei ajeltaisi ympäri Itä - Suomea juomassa kahvia. Mulla olis kyllä muutama visio, mihin voisin nekin kukkarahat käyttää..

Viikonloppu meni Turussa. Aika rattoisasti, kun näki esittelijä-tuttuja pitkästä aikaa. Tosin en enää ikinä mee Turkuun töihin (ennen syksyä) kun siellä pitää puhua ruotsia! JAIK! Kyllä hävetti, kun en osannut sanoa oikeestaan mitään... Ymmärsin kyllä tosi hyvin, ihan hämmästyin itsekkin, mutta, hei, oikeesti! Mie oon lukenut ruotsia varmaan sata vuotta koulussa. Ainoo mitä "osasin" sanoa oli "jag talar bara lite svenska." Ja sekin meni väärin. Voi vitsi.

Eilen illalla oli kyllä aika sippi. Kävin jo ennen kymmentä nukkumaan, ja aamulla oli aivan tuskaa herätä kasilta. Yrittäjäelämän plussa puolia on, että tänään oli vain kuuden tunnin päivä. Silti olen taas aivan kuitti. Ulkona on superhieno sää, pitäisi lähtee vaikka lenkille. Mutta kun ei. Oottelen, että ukko tulee töistä, että pääsee kauppaan, että pääsee nukkumaan. Ja pääsee taas aamulla töihin. Yht'äkkiä se kesä-heinäkuun off-season ei kuulosta lainkaan pahalta... Jos vaikka ehtis tehdä jotain kivaa. Vaikka siivota tai käydä ostamassa vaatteita, tai ihan vaan lenkille.