Olen viime aikoina viihdyttänyt itseäni ja lukijoitani "oikeilla" työpaikka haaveilla. Eilen menin askeleen edemmäs. Täytin yhden lomakkeen, jonka perusteella firma X kutsuu sitten haastatteluun ja ottaa ehkä töihin. Tästä ei vielä sen enempää, koska haastattelut ovat vasta syksyllä, joten tuskin kuulen koko hommasta mitään ennen elokuuta (ja silloinkin olen lomalla, ja missaan koko jutun kun puhelin on kiinni...).

En edes muistanut kuinka hankalaa on täyttää noita lomakkeita. Oon aina päässy töihin sillä, että lähetän CV:n ja sähköpostia, että miusta olis tosi haastavaa työskennellä teillä. Ja olen kiinnostunut kehittämään työskentelyäni firmanne toimintaperiaatteiden mukaan... DAA! Mut eipä siinä lomakkeessa tommosii kyselty.

Kohta 1234. (tai ainakin tosi lähelle, se oli kilometrin mittanen se paperi!!!) Kuvaile itseäsi.
Nämä asiat tuli mieleen: Laiska, epäsosiaalinen, lapsellinen, erakko, keskustelutaidoton, tyhmä, ujo, hermostunut, epävarma, saamaton...Ruma! Änkyttää! Näyttää väsyneeltä! Hiukset aina sekaisin! Täysidiootti, jota ei pidä palkata!!!!!

Nämä asiat kirjoitin: Sosiaalinen, reipas, pidän työskentelystä ryhmässä, mutta pystyn ottamaan myös itsenäisesti vastuuta, paineen sietokykyinen.

jep jep... Jo on kumma jos en saa töitä!