Ja me lähdetään avaamaan mökkeilykesä!!!!!! Tänään tosin satoi lunta, ja aamulla oli pakkasta vissiin miljoona astetta (ainakin viisi), joten en nyt sitten vielä tiedä mitä tehdään. Mutta isukin ruokakaapille siirrytään huomenna töiden jälkeen.=)

Anoppilan reissulta valmistui yksi neule, siskolle. Kuvaan kun jaksan. Sitten sieltä tuli yksi ikävämpi ylläri-pylläri. Sukujuhlat! JAIK!!!!

Alle kuukauden päästä, appiukon äidin synttärit. Ja siellä pitäisi sitten olla edustavana ja nättinä ja ihanana... Siis vaatteet (paniikki), lahja (paniikki), uusia sukulaisia (paniikki), ja vaikka mitä muuta. Okei, siis mun "kroppakuntoon kesäksi" - projekti vähän nyt nopeutuu (siis sen ei pitänyt edes alkaa ennen pääsiäistä), koska pitäis kai mahtua johonkin vaatteeseen. En ole appiukon sukuhaaraa koskaan vielä tavannut, joten en tarvitse uusia vaatteita. Riittää jos anoppi ei ole niitä nähnyt. Koti-insinöörini ei välitä, tai välittää, mutta on vaan tyytyväinen etten osta uusia..

Ulkona on kylmä ei tarkene lähteä lenkille. Mutta eikös neulominen ja netissä surffailu kuluta paljon kaloreita? =) Siis se on oikeaa urheilua! Jee! Eilenkin vaan herkuteltiin, kun syötiin viimeiset muuttoruuat. Muuttoapuna toimineet tyypit siis oli eilen meillä syömässä kiitos-päivällistä. Ja viiniä meni, ja kakkua ja herkkuja.... ARGH!

Aivan sama, mie meen pakkaamaan, että pääsee huomenna töiden jälkeen lähtemään lomalle. Palaan asiaan muutaman kymmentä suklaamunaa myöhemmin!

Munarikasta Pääsiäistä kaikille!