Vihaan keksiä otsikoita. Joten en keksinyt.

Tässä ensi alkuun hieman tunnelmia Pääsiäisviikonlopulta.
510328.jpg
Miten tässä nyt sitten avataan grillikausi????

Grillikausi avattiin, mutta ruoka katettiin varuiksi sisätiloihin. Kukaan ei halunnut syödä pilkkihaalari päällä. Tosin ötököitä olisi kaiketi ollut keskimääräistä vähemmän. No, jotain hyvää: ei tarvinnut tehdä puuhommia, ainakaan niin paljon kuin oli tarkoitus.

510327.jpg
Tämä kuivuu tuossa selän takana. Jep, venytän sitä jo toistamiseen. Aika suuri siitä tuli vieläkin. Tämä on siis se siskon viime kesäksi tilaama toppi (malli; Novita kesä 2006), joka viime kesänä jäi tekemättä. En kyllä ole ihan varma montako kostutusta noi langat kestää, mutta tuleehan sekin samalla kokeiltua. Lankana Novita Havaii, puikot 3,5.

Tämä tulee puikoille, heti kun siellä on tilaa:
510326.jpg
Pahoittelen, jostain syystä se ei nyt halunnut kääntyä oikeinpäin. Lupaan (niinhän mie aina) laittaa paremman kuvan jossain vaiheessa. Malli Suuri Käsityölehti 3/2007. Rakastuin tohon malliin välittömästi. Yleensä en löydä ko. lehdestä mitään. Tää iski kuin salama, aah. Joko voin jättää vanhat kesken ja tehdä ton????

No, siis langat on tietty vielä hakusessa. En jaksais taas alkaa soveltamaan jotain Novitaa, vaan jos sais jostain käsiinsä tota ohjeen lankaa. Katsellaan, kuunnellaan. Mulla on yx paita puikoilla, valmistunee tällä viikolla. Jos joku vaan kasaisi sen sitten vielä.

Viikonloppuna on töitä, ja näyttää siltä, että autossa tulee vietettyä useampi tunti. Koska en ole ratin takana, voin tehdä jotain hyödyllistä. Nyt lähden googlettamaan lankakauppoja, että on jotain mistä tehdä jotain. (onpa salamyhkäistä).