Tää on niinkun niin TÄTÄ! En oo koskenutkaan joulun jälkeen käsitöihin, enkä oikeastaan edes tiedä missä ne tällä hetkellä majailevat... Siis 10 neliötä lisää tilaa ja mie hukkaan koko elämän? Yes, näin se homma etenee. Mussukka sai joulupukilta Pulkkista DVD:llä, joten sitä olen sitten vahdannut kieli pitkällä.

Huomasin muuten tuossa, etten ole kuvannut yhtäkään niistä neuleista, joita meni joululahjoiksi. Oon aivan täysi dille! Nou hätä, huomenna on nimittäin vapaapäivä. Siis, joo pitäis suunnitella kaikki tämän vuoden mainokset valmiiksi, ja työstää laatukäsikirjaa. Muistaakseni opiskelin kuntoutusalaa.... Hmmm.... Tälläsestä ei kyllä puhuttu mitään! PRKL! No, okei, mielikuvitellaanpa, että mie onnistun keksimään maailmaa suuremman hienon mainoksen. Sehän tarkoittaa, että asiakkaita on jonoksi asti. Mikä taas johtaa suoraan siihen, etten voi enää viettää neljän päivän viikonloppuja, ja tienata "vain sen verran, että tulen toimeen". Typerää. Mun tutorin (tai mentori tai what ever onkaan) mukaan se on varautumista tulevaan. Kuten myös se, että viikon päästä perjantaina (siis oikeesti PERJANTAINA) meillä on työnohjausta... Painoitus tällä 6 tunnin luennolla on asiakaspalveluun... Luulin vielä kolme viikkoa sitten päässeeni pois koulusta, ja että tästä eteenpäin päätän itse koulutuksistani. Naiivi, okei möynnetään. (Tai tyhmä, mutta ymmärrän itekkin mitä se tarkoittaa, joten en käytä sitä sanaa.)

Jatta on tehtaillut aika mageen huivin. Mie kanssa! Heti joskus, kun saan vanhat valmiiksi (ensin ne pitää löytää...). Sitä paitsi saan kohta hepulin, kus kaikki muut on saaneet uuden Novitan, paitsi mie. Ja ihan aikuisten oikeesti, se oli ainoo paikka mihin muistin ilmoittaa, että olen muuttanut. Just mun tuuria.

Lauantaina oli mukava päivä, kun satoi lunta. Elän taas siinä uskossa, että talvi tulee sittenkin ja päästään skimbaamaan. Ehkä päästään taas Kolille niin kuin viime vuonna.
Tosin oli siinä lauantaissa jotain pientä valittamistakin. Meillä on ilmaset leffaliput, jotka meinattiin sitten lauantaina käyttää. Ok, hyvä idea. Joten jo iltapäivästä suunnattiin auton nokka kohti Helsinkiä, ja ei kun shoppailemaan. Se kauppa jossa ehdottomasti piti käydä oli, pahoittelemme, kiinni sattuneista syistä. Mutta sinnehän pääsee sitten arkena. Leffateatterissa, kaikki paikat oli myyty. Niin siellä toisessakin. Ja myös sen kakkos leffan liput oli myyty. PRKL! No, myö siitä sitten yksille kulma kuppilaan, ja soittelemaan kavereille mitä ne puuhaa. Jostain syystä kaikki olivat jossain noin tuhannen kilometrin päässä. Soitettiin yks kaveri meille kylään Kotkasta, ja kiireesti kauppaan ostamaan kaljaa ja härpäkättä. Rauhallinen koti-ilta ja leffoja. JIPPII! Sunnuntaiaamuna puoli viisi tultiin taksilla Helsingistä kotiin... Sunnuntaina vielä illalla seitsemältä oli krapula. Voi herranmunjee, eihän tällästä tapahdu. Onneks tänään oli melkein rauhallista elämää.....


Tulossa: Epäonninen villis pyykinpesukoneessa. Näin käy kun luulee tietävänsä, että langat kestää pesun. Ole kanavalla myös ensi viikolla.

Törmäsin tossa aika mielenkiintoiseen juttuun.... Lähinnä ärsyttävään. Löysin nimeni tälläisestä paikasta. Siis ajatuksena oikein kiva jne jne, mutta kun en oo itte itteeni sinne lykännyt. Lähinnä välttelen tommosia juttuja koska mun aikaansaannosten valmistuminen voi kestää vuoden... Kiitti sille joka mun sinne on työntänyt....