Viikonloppu meni taas kerran liian nopeasti. Niin kun mulla tuntuu menevän kaikki aika nykyään. Mitään ei saa aikaan, ja yht'äkkiä huomaa, että viikko on taas ohi.

Pippalot sujui mukavasti. syötiin ja juotiin hyvin. Koti-insinöörin kanssa lähdettiin sitten vielä baarikierrokselle keskustaan, mutta kaverit hannas... Aika ymmärrettävää, kun tietää mihin kauas joutuivat yöksi menemään. Aamulla oli tietysti darra, joka päivän aikana vaihtui fyysisestä psyykkiseen. Kumpikaan ei tunnu kovin mukavilta, fyysisestä tietää, että se menee ajan kanssa ohi. Illasta ei jäänyt yhtään julkaisukelpoista kuvaa...:O

Kaikesta päätellen syysmasennus on iskenyt tänä vuonna aikaisemmin kuin koskaan, ja pahempana kuin koskaan. Mutta ei kai se haittaa. Haluan ajatella naiivisti, että se ei tapa. Enkä halua kuulla yhtään vastaväitettä! Luotan vaan siihen, että kun ja stressi loppuu, niin olokin paranee. Toivossa on hyvä elää. Varsinkin kun joutuu uusimaan loppukokeen toisen kerran, niin tuskinpa mie pääsen koulusta pois ikinä. ja jos pääsen, niin mitäs mie sitten teen loppuelämällä? Joo, täs ei oo mitään tolkkuu......

Ajattelin alkaa harjoittelemaan virkkausta. Jos vaikka miulla olis jotain piileviä kykyjä. Ja lähinnä siksi, että oon varma, että omistan sellaisen "neuleohjeita idiooteille" - kirjan, mutta en ole löytänyt sitä vielä. Siis tämän takia (älkää kysykö miten nää liittyy toisiinsa) ajattelin opetella saman sarjan kirjasta virkkausta! Kyllä, pää on sekaisin! =)

Huomenna töihin, että saan talouden tasapainoon, tai edes lähemmäs sitä. Palaan varmaan asiaan  töistä. Maanantait tahtoo olla hiljaisempia.

Hauskaa viikonalkua ja  hyvää yötä!