..Vaikka en oo päivitellytkään blogia. Käsityöt ei oo edistynyt, mutta olen taas ollut varuiksi flunssassa! Opinnäytetyöseminaari oli ja meni, selvisin siis todistettavasti hengissä. Seminaarin jälkeen tajusin, että oon tehny tutkimukseni ihan päin sitä itteään, ja koko menetelmä pitäis pyyhkii jalkaterapian kartalta.. Tunnenpa itseni taas  hyödylliseksi. Anyway, eipä sitä arvostella. Ope on jaksanut toitottaa, että tutkimus voi olla hyvä vaikka tulokset olisivat huonoja... =/ Tosi lohdullista. Vuosi hukkaan heitettyä aikaa.

Eilen kävin muuten työhaastattelussa!!!!! Ihan vielä oman alan paikassa. Hieman otti päähän, kun tää mahdollinen pomo soittaa aamulla ysiltä, ja yheltätoista sitte haastatteluun. Tää ei viel ollu paha, MUTTA.. Heräsin siihen kun se soitti. Matkaan meiltä työpaikalle menee tunti. Lopputulos? Harjaa hampaat ja hiukset. Ota työtodistukset (melkein kaikki). Pue päälle ja lähde. Ja pää täynnä räkää, ääni ei kulje ja olo on muutenkin loistava. jippii....? No, kaikenkaikkiaan onnistuin antamaan itsestäni melkein järkevän kuvan, että ei tarvii pelätä asiakkaan puolesta, jos sellaisen tapaan.. Saan alkuviikosta tietää tulokset. Sinne oli hakenut joku toinenkin... Törkeetä. Oon ihan vaan vähän täpinöissäni!!!!!!

Ens viikolla on se mitä jotkut kutsuvat syyslomaksi. Mulla on vaan yksi päivä koulua, jonka lintsaan, töiden takia. Pääsen taas toimistolle häröileen ja sotkeen firman laskutuksen... Hehee! Itsepähän pyysivät!! Kesästä homma on muuttunut, en enää tee enkä lähetä laskuja... I wonder why???? Kiva päästä töihin ja saada rahaa ja sen sellaista... Visalasku onkin jo riittävä....

Tänään pidetään pienimuotoiset Halloween pippalot. Ei mitään suureellista, syödään, juodaan ja kytätään leffaa tuttava pariskunnan kanssa. Koska saatamme erehtyä lähtemään yöelämää katselemaan, päätimme viettää Halloweenin jo nyt, eikä viikolla. Jos selviän hengissä, niin raportoin huomenna lisää.. Tai ainakin alkuviikosta.