....nimittäin oppari!!!! Nyt se on tulostettu ja palautettu ja hieno ja upee.... Ja se tulee takasin korjausehdotusten kanssa alle viikossa.... :( Typerää, mut näin se vaan menee. Mut siis kielelliset korjaukset on enää pientä tähän kaikkeen verrattuna.

Mökkeiltiin viikonloppuna. Oli tosi kivaa olla pitkästä aikaa iskän harmina möksällä. Sää suosi, ei juuri satanut, ja lämmintäkin oli. Siis juuri sopiva keli puuhommiin. Mutta nyt on nekin tehty. Okei, pääasiassa mie vaan kattelin ja häiritsin kun iskä mätti puita pinoon... Olenpas kunnostautunut taas tyttärenä. =)

Miul tuli sellanen AHAA - elämys tuossa lauantai - iltana, että äitin jossain jemmassa pitäisi pyöriä sellainen vuodelta nakki oleva kirja "neuleohjeita idiooteille", jossa on kaiken maailman neuleohjeita. Siis oon yrittänyt metsästää riittävän yksinkertaista palmikkoneule ohjetta, että oppisin ittekkin tekemään niitä, mutta eipäs oo onnistanut. No, siis sunnuntaina kävin (isin iloksi) mylläämässä kotona kaikki mahdolliset paikat, että tää ko. kirja löytyis... Muuten hyvä, mutta löysin version jossa on virkkausohjeita idiooteille. Siis, enhän mie osaa pitää virkkuukoukkua edes oikeinpäin kädessä, että varmaan hyvä kirja mulle... Mutta en varmaan omistakkaan neulekirjaa... Harmillista. Täytyy varmaan alentua menemään kirjastoon ja ettiä joku opus.. Jostain (käsittämättömästä) syystä kirjastot on mun mielestä tosi ahdistavii paikkoja. Yliannostus? Kyllä.

Luulin, että kun oppari on pois tieltä saan taas aikaan jotain muutakin, mut nyt mulla on sellanen onnellinen tekemätön olo, mikään ei huvita! Siis ne neuleet, mitkä jäi kesken kesällä on edelleen kesken, ja varmaan jäävät kesken vielä ens kesään asti. Hieno tunne kun mikään tekemätön ei aiheuta turhaa panikointia. Huomenna herään varmaan jo todellisuuteen, ja totean, että koulutöitä on edelleen tekemättä... Mutta tänään olen vaan yrittänyt löytää töitä (huonolla tuloksella) ja miettinyt valmistujaisia (kuvittelen oikeesti valmistuvani).

Ainii, en osaa vieläkään laittaa sellasii hienoi linkkejä tekstiin saati tohon sivun laitaan, mut kurkatkaapa knackhund.vuodatus.fi :) Siskon "vauva" mellastaa siellä!