-Minä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Siinä ne tärkeimmät...

Siis valmistumisesta asti oon valittanut, että miksi mie luin sellaisen alan, jolla ei oo töitä muuta kuin yksityisellä puolella. No, nyt mulle on tarjottu töitä omalta alalta, yrityksestä joka menee kovaa eteenpäin ja on alansa ehdoton huippu Suomessa. Palkka ja edut on erittäin kilpailukykyiset jne jne... Mitäs mie teen? Mie mietin(!!!!), että haluunko tehä sitä kuitenkaan. Tää on naurettavaa. Tykkään yrittäjä hommasta sen vapauden ja vastuun takia. Ja ok, en kiellä, rahaa saa samasta työstä aika paljon paremmin, kun työntekijänä. Ongelma on siis se, että roikun nyt kynsin ja hampain kiinni yrittäjyydessä, josta oon juuri ja juuri saanut leipäni revittyä...

Eniten ehkä ärsyttää, että mulla käy näköjään aika hyvä flaksi työasioissa, ja en osaa arvostaa sitä, kunhan vaan narisen. Mut ku... Tää yrittäjyys homma on siinä mielessä koukuttavaa, että kaikesta voi olla ylpeä; teinpäs itte. Tai sainpas tuonkin itse aikaan. Ja se raha. Ja vapaus.

Sain kuitenkin vähän miettimisaikaa. Eli saan tehdä töitä yrittäjänä elokuuhin asti. Ja vieläkin narisen.... Toivoton tapaus.