Joku on katsonut liikaa The Joulukalenteria....

Tänään sain viimein Snyyn vikan paketin. Sen viipyminen ei ollut Snyn vika, eikä vika ollut myöskään siinä, että allekirjoittanut olisi (taas) saamaton. Huolimaton postipoika oli jakanut saapumisilmoituksen naapurin postilaatikkoon. Tämähän nyt ei sinänsä ole ihme juttu, mutta tää naapurin mummo, jolle se oli jaettu päätti hautoa sitä melkosen pitkään. Ymmärsin, että ilmoitus oli tullut jo viime tiistaina, mutta kun mummeli ei ollut nähnyt minua pihalla, niin ei ollut kehdannut tulla tuomaan sitä ovelle. Joo, miksei vaan laittanu sitä meijän postilaatikkoon!?!?! Outoja noi ikäihmiset. Tai ainakin meijän naapurissa asuvat.

Noh, tämmösiä juttuja mie sain:
1120699.jpg
Virkatun perhosen ja joulukuusen-koriste sydämen. Perhoseen oli laitettu hakaneula, joten sitä piti heti "pimpata", että sen sai jääkaapin oveen. Laiton siihen magneetin. Sitten ihan huippu-ihana Salomonsolmuilla tehty huivi.  Ja lankaa, tietty! =)

1120704.jpg
Olen ollut ihan täpinöissä, toi on täydellisen väristä!!!!! Eli kyseessä on Red Heart:n Mozart color-lanka. Aivan ihana.... Tästä teen jonkun ihanan huivin... Varmaan Clapotiksen. Sitä varten oon etsinyt täydellistä lankaa jo yli vuoden, ja tää se varmaan on. Ihanaa, kiitos Sny.

Viimeisenä, mutta ehdottomasti parhaana osana:
1120707.jpg
hmm... en vieläkään osaa kääntää näitä kuvia...

1120709.jpg
OHJEKIRJA VIRKKAUKSEEN! Ihan ite tehty, ja riittävän yksinkertaisesti, että miekin tajuun! Huippua! KIITOS!!!!! (harjoittelin jo vähän salaa, mutta mitään mainittavaa en saanut aikaan...) Kiitokseksi Sny:lle mie päätin, että opettelen varmasti tekemään ne patalaput. Eihän sitä tiedä kuinka paljon innostun, kun pääsen jyvälle!

Niin, mun Sny oli Sippu. Kiitoksia kauheasti ihanasta syksystä. Tarkemmin ollaan varmaan yhteydessä sähköpostitse. Ja tuun kaljalle! ;)

Noiden kuvien taustana on toimineet meille eilen tulleet uudet sohvat. Väri on aika kiva, nyt yläkerta on ihan oikeasti valmis. Voidaan siis alkaa taas remontoimaan. Meillä vuotaa katto. Rivari asumisen hyviä puolia on, että seinät ja katto on taloyhtiön omaisuutta, joten tää ei oo meiltä rahassa pois... Toivottavasti.

Ihanaa joulun odotusta kaikille!